(Сир Пармезан) 30 міс. витримки
Пармезан робиться з непастеризованого коров'ячого молока двох окремих доїнь. Дозріває сир від одного року і довше. Готовий сир повинен відповідати жорстким стандартам: діаметр — 35 — 45 см, висота 18 — 25 см, вага 24 — 44 кг, товщина кірки 6 мм, калорійність 392 ккал на 100 гр. Особливо цінується серед знаючих кулінарів його зовнішня кірка, що надає особливий аромат і консистенцію супів
Країна виробник: Італія
Витримка: 30 місяців
Упаковка: вакуумна
Вага: 235 г
Аромат пармезану солодкий фруктовий, колір — свіжий, жовтий. Пармезан може зберігатися в холодильнику протягом кількох місяців, він добре заморожується. Фабрична марка — Parmigiano Reggiano — друкується по всій поверхні кірки, щоб навіть маленький шматок можна було ідентифікувати.
Основні | |
---|---|
Виробник | Biedronka |
- Ціна: 190 ₴